Kurser/Föreläsningar

Keep working, keep learning, keep adding new things and keep the good stuff that works. Get rid of what doesn´t work.

Attraktionslagen är mycket enkel att lära sig bemästra. Det gäller bara att lära sig hur den fungerar och omprogrammera vårt sätt att tänka. Så fort du blir medveten om de nycklar som leder till överflöd och lycka och börjar använda dem, så kan du förvänta dig att miraklen kommer. Attrahera Mera ger Dig de nycklar Du behöver för att förverkliga Dina drömmar. Genom att gå en kurs får Du kunskapen, entusiasmen och sparken i baken för att en gång för alla skapa det liv Du önskar Dig. Jag erbjuder även olika kurser inom hälsa och personlig utveckling. Förändra hur Du tänker och Du förändrar allt!

 

 

 

 

Workshop Attraktionslagen Stockholm

28/10 2017!

 

Lördagen 28 oktober kommer jag till Stockholm och håller en workshop i Attraktionslagen och hur du hittar nycklarna till skattkammaren i universum!

 

Under 3 intensiva timmar kommer vi att gå igenom de nycklar du behöver för att manifestera det du vill ha och undvika det du inte vill ha. Information kommer att blandas med kreativa övningar för en superladdad injektion till snabba manifesteringar!

 

Endast 12 platser.

 

Tid: 28 oktober kl 12-15

Plats: Zinkensdamm, Södermalm i Stockholm

Kostnad: 375 kr, betalas senast 25/10, kaffe och te ingår.

 

Jag har också möjlighet att ta emot 3-4 klienter för privat coaching, hypnos eller regression i Stockholm under fredag eftermiddag den 27/10.

 

Kontakta mig för frågor eller anmälan.

info@attraheramera.se

 

21 dagarsprogram - Skapa Ditt Drömliv!

 

Under 21 dagar kommer Du här att få möjligheten att förändra Ditt liv! Du kommer under 21 dagar att arbeta med att förändra Dina tankar och Ditt sätt att uppfatta tillvaron på. Om Du investerar i Dig själv och följer programmet så kommer Du om 21 dagar att känna Dig som en annan person och känna Dig lyckligare, säkrare och friare. Du kommer att ha höjt Din egen frekvens så att Du börjar märka hur Du börjar dra till Dig de BRA sakerna, händelserna och människorna i stället för det som var mindre bra! Efter 21 dagar har Du alla nycklar Du behöver för att skapa Ditt drömliv!

 

21-dagarsprogrammet "Skapa Ditt Drömliv", startar varje måndag och Du kan köpa programmet via webbshoppen här på sidan.

 

Programmet ser ut så här:

 

*E-post varje dag med inspirationsord för dagen.

 

* E-post var tredje dag med e-guide och en ny utmaning (totalt 7 nycklar att lära sig behärska).

 

* Audiofil med Framgångsvisualisering som man lyssnar på dagligen i 21 dagar.

 

* Tillgång till Facebookgrupp för där alla som deltar i 21-dagarsprogrammet kan utbyta erfarenheter. Jag kommer också att finnas där regelbundet och bidra.

 

* Personlig rabatt som ger rätt till en 30 minuters privat coaching med mig per telefon för 250 kr (ordinarie pris 400 kr).

 

Kontakta mig på: info@attraheramera.se om du är intresserad av programmet.

För anmälan och information om kurserna mejla info@attraheramera.se eller använd formuläret nedan:

 
 
 

Copyright © All Rights Reserved