Attraktionslagen
key-2471021_1920

Attraktionslagen är inte så svår att förstå sig på och nycklarna till den är enkla att lära sig. Men eftersom vi människor är så duktiga att krångla till det mesta så beöver vi lite hjälp att programmera om vårt sätt att tänka på, som är den första och viktigaste nyckeln till att få det man vill ha i sitt liv, dvs attrahera positiva saker som kärlek, hälsa, pengar. framgång och lycka.


Attraktionslagen är fältet runt omkring oss, inuti oss och hela universum. Det är ett energifält som svarar på den energi som våra tankar och känslor sänder ut genom att manifestera dessa energier till händelser, möten och ting i våra liv. Enkelt uttryckt kan man säga att vi är magneter som drar till oss händelser, människor och saker som ligger på en likvärdig nivå där vi själva befinner oss. Dvs, det vi tänker och känner är på en viss frekvensnivå och den nivån är alltså vad vi får in i våra liv. Tänker och känner vi mycket negativt som negativa förväntningar, rädsla, oro, ilska, irritation, nedstämdhet, bitterhet, avundsjuka, osäkerhet osv så kommer vi inte att dra till oss positiva händelser, människor eller saker. Lika attraherar lika och genom att börja tänka annorlunda så kommer vi ganska snabbt att känna annorlunda och snart befinner vi oss på en högre frekvens som attraktionslagen snabbt svarar på genom att leverera det vi vill ha istället för det vi inte ville ha.


Ju snabbare vi lär oss nycklarna och hur vi effektivt ska använda dem, desto snabbare kommer leveranserna från universum att komma. Att lära sig attrahera det goda i livet är något alla kan lära sig. Vill du ha profesionell hjälp så är jag utbildad Attraktionslagen-coach och kan hjälpa dig antingen i Sundsvall, Stockholm eller över telefonen.