Coaching & Hypnos

COACHING

Vill Du ha en riktig rivstart för att förändra Ditt liv eller få hjälp att lösa ett problem så är Privat Coaching den snabba filen. Det spelar ingen roll var Du bor i världen eftersom Privat Coaching fungerar lika bra via telefonsamtal som ansikte mot ansikte. Den skillnad Privat Coaching gör är fantastisk. Det är inte alltid så lätt att se objektivt på beteenden och problemlösning när man är mitt uppe i det och där kan jag hjälpa Dig till Ditt mål. Kanske fungerar inte relationer, ekonomin, hälsan eller så behöver Du hjälp att nå nya höjder med din Business, din träning, viktminskning eller liknande.


Vill Du nå Dina mål rekordsnabbt eller få hjälp att lösa ett problem där Du har kört fast så är Privat Coaching ett fantastiskt effektivt alternativ. Kanske behöver Du bara en enda session för att komma vidare eller så vill Du ha regelbunden coaching varje månad, var 14:e dag eller varje vecka. Jag finns här för Dig för att hjälpa Dig skapa Ditt drömliv och lyckas! Kontakta mig via formuläret för att boka en tid eller om Du funderar över något. 

HYPNOS

Jag är utbildad Hypnoterapeut på SSEAH (Svenska Skolan För Etisk & Analytisk Hypnosterapi). Jag hjälper Dig med bli av med diverse problem och göra bestående beteendeförändringar genom hypnos. Jag kan också erbjuda reggressioner (tidigare liv), antingen för att komma tillrätta med ett problem i detta liv eller om Du bara vill göra en resa av ren nyfikenhet.


Hypnos är ett tillstånd av djup avslappning där man kan kommunicera till det omedvetna jaget utan att det medvetna jaget stör alltför mycket. Genom detta tillstånd så är det förbluffande enkelt att "programmera" om hjärnan, t ex genom att ersätta obehag med en behaglig känsla. Hypnos är INTE ett hjälplöst tillstånd där Du inte skulle reagera om något känns fel. Skulle det t ex börja brinna skulle Du omedelbart resa Dig och lämna huset. Under hypnos kan Du heller inte övertalas att göra något mot Din vilja. Du är helt medveten om var Du befinner Dig trots att Du är under hypnos.

När Du kommer till mig första gången så börjar vi med ett kort inledande samtal där frågar vad det är Du vill har hjälp med. Därefter beskriver jag vad Du kan förvänta Dig under och efter hypnosen. Du i en fåtölj med en filt över Dig och ombeds att slappna av och lyssna till min röst. En session är 60 minuter. Reggression (tidigare liv) tar 75 minuter och du minns självfallet hela upplevelsen efteråt.


Förändra Beteenden

Jag kan genom hypnos hjälpa Dig att bli kvitt beroenden som rökning, alkohol, sockerberoende, överätning osv. Detta brukar man komma tillrätta med på tre sessioner eller snabbare. Du kan också få hjälp med att skapa motivation till vissa saker som exempelvis träning. Du kanske behöver hjälp att skärma dig från något som påverkar Dig negativt? Vissa beteenden har djupare problematik och kan krävas fler sessioner för att bli fri från.


Självförtroende och prestation

Att öka sitt självförtroende är mycket effektivt genom hypnos. Du kanske är nervös inför en viktig presentation eller rent allmänt vill känna Dig mer säker på Dig själv och trygg i olika situationer och öka ditt självvärde. Du kan även framgångsrikt använda hypnos för att öka Din prestationsförmåga, t ex inom idrott och andra situationer där Din förmåga och tro på Dig själv behöver en extra skjuts för att nå mål Du satt upp.


Rädsla och fobi

Hypnos är också effektivt när det gäller att bli kvitt ovälkomna rädslor och fobier. Hos mig kan Du få hjälp att en gång för alla bli kvitt flygrädsla, fobier för kryp och kräldjur, höjdrädsla osv. Man brukar vara fri från detta på 1-3 sessioner.


Tidigare liv

Vissa klienter har besvär i detta liv, oförklarliga fobier eller värk och smärtor man inte hittar orsak till som härrör från tidigare liv. Många kan vittna om oförklarlig skräck för djupt vatten eller kronisk huvudvärk och finner när det gör en reggression att de drunknade i ett tidigare liv eller dog av ett slag i huvudet. Det kan även vara en relation i detta livet som krånglar där man vill söka orsaken i ett eventuellt tidigare liv tillsammans. Av någon anledning har detta inte bearbetats som det borde och när klienten då får chansen att återuppleva detta tidigare liv (om orsaken ligger där), så brukar problemen försvinna för gott.


Andra orsaker till att göra en regression är den fantastiska upplevelse det är att förflyttas tillbaka till tidigare liv - en annan tid, en annan kropp men samma själ.


Jag håller till i Sundsvall i Butik Ametists lokaler i Sundsvall och i Stockhom på Humanova i Gamla Stan.

En hypnosession eller coaching kostar 800 kr i Sundsvall och 900 kr i Stockholm, coaching per telefon kostar 800 kr. En hypnossession via Zoom kostar 800 kr.  En regression på 75 minuter kostar 900 kr i Sundsvall och 1000 kr i Stockholm. Via zoom är priset 900 kr.

Observera att tider som avbokas senare än 24 timmar debiteras till fullt pris.


Kontakta mig via formuläret för att boka en tid eller om Du funderar över något och gå gärna in på min sida för hypnos på Facebook via bilden nedan!